Zeleni apartman se nalazi u obiteljskoj kući i novo je preuređen . Kuća je udaljena 3 km od Vela Luke i nalazi se na 30 m od mora u uvali Mikulina luka. Parking je javni na makadamskoj cesti iznad kuće  Apartman je  pogodan  za manju obitelj 3 - 4 člana  Sastoji se od 1 sobe(16m2) sa tri ležaja; (bračni krevet 1/2 i dodatni krevet 1/1 koji se po potrebi može načiniti kao krevet na kat); dnevnog boravka 15m2 sa  kaučem na rastezanje 1/1  ležaj;   kuhinjske niše sa svim potrebnim aparatima i opremom  , kupatila sa WC i tušem (topla i hladna voda). Vani ispred apartmana je  maslina i dvorište sa pogledom na more sa kamenim stolom za  objedovanje i boravak u hladovini. Korištenje klima uređaja  po dogovoru kao opcija

Upotreba roštilja je moguća. Apartman je orijentiran  jug-sjever tako da je noću ugodno spavati uz lagani povjetarac. Priroda je netaknuta,  a kuća se nalazi  niže od makadamske ceste za 80 m,  gdje je i parkirno  mjesto, a do kuće vodi prirodni  puteljak. Kuća je izolirana od susjeda i vrlo pogodna za tihi odmor. 

Postoji mogućnost priveza i čamca do 4m dužine na vezu  u vlasništvu gosta  uz poseban dogovor, također se može iznajmiti čamac, a cijena ovisi o dužini i perioda iznajmljivanja moguće je iznajmiti i skuter ili biciklu .  Isto tako mogu se prema dogovoru u organizaciji domaćina, uz pristupačnu cijenu, pripremiti domaći riblji i ini specijaliteti.

Plaža je udaljena od kuće svega 30 m i šljunčana je , a prilaz u more je blag pogodan za djecu i neplivače, a istočni dio je rezerviran za goste zelenog apartmana.  Na kamenom platou su ležaljke i suncobran, a korištenje je uključeno u cijenu.  tada je kameni privatni plato sa ležaljkama vaše mjesto za sunčanje i kupanje . Uvala je prostrana tako da se može izabrati i osamljeno mjesto za slobodnije sunčanje. Plaža

Hodajući uz more istočno prema Veloj Luci od apartmana  otkrivate prekrasne nenapučene  plaže. Nakon otprilike  hoda 800 m stiže se  do hotela Adria  " gdje postoje i teniski tereni i organizirane fizikalne terapije. Tu je i brodska taxi veza za Vela Luku kao i za otoke Ošjak i Proizd .Oba otoka imaju i nudističku plažu.

Ako nastavite hodati uz more stižete do  hotela "Posejdon" gdje je javna plaža i klub za  organizirano ronjenje Nadalje prema Veloj Luci stiže se do rehabilitacijskog zdravstvenog centra "Kalos" i ljekovitog blata koji lijeći reumu i post-traumatske bolesti. Hodajući uz obalu dalje nailazite na niz kafića i restorana , a u centru na poštu i staru osnovnu  školu iz austrougarskih vremena 1911 godine. U samom centru je ribarnica, park i nadalje turist biro mjesna crkva i etnografski muzej i knjižnica.. Ako nastavite hodati do trajektnog pristaništa uz lijepo uređenu obalu tada nailazite na hotele "Korkira"  "Jadran" i  "Dalmacija" . Iznad trajektnog pristaništa nalazi se brdo Hum (376m) nadmorske visine gdje se nalazi stara austrougarska mornarička osmatračnica sa koje puca pogled na Vela Luku i cijelu uvalu, otoke i Hvar Vis i  Lastovo.

 

     

 

 

 

 

     Kontact     00385/95/9026863                     Plaža

 

Slobodni periodi i cijene

 

Plavi

Zeleni

 Dodatne mjere vezane za zdravlje i sigurnost

Sigurnosne značajke
 • Osoblje prati sve sigurnosne protokole lokalnih nadležnih vlasti
 • Uklonjeni su predmeti za zajedničko korištenje kao što su isprintani jelovnici, časopisi, kemijske olovke i papir
 • U smještaju za goste i glavnim prostorijama nalazi se sredstvo za dezinfekciju ruku
 • Dostupna je kutija prve pomoći
 • Dostupnost stručnog zdravstvenog osoblja

 

Fizičko distanciranje
 • Beskontaktna prijava/odjava
 • Mogućnost plaćanja bez gotovine
 • Na snazi su mjere fizičkog distanciranja

 

Čistoća i dezinfekcija
 • Korištenje sredstava za čišćenje učinkovitih protiv koronavirusa
 • Pranje posteljine, ručnika i rublja u skladu sa smjernicama lokalnih vlasti
 • Smještaj za goste dezinficira se između boravaka gostiju
 • Smještaj za goste zapečaćen je nakon čišćenja
 • Gosti mogu otkazati usluge čišćenja smještaja tijekom boravka

                    

Sigurnost hrane i pića
 • Svi su tanjuri, pribor za jelo i ostali pribor dezinficirani