Google koordinate      Kuća  house Vjeka           Parking

                                 42.969448                     42.970303

                                 16.687397                     16.687184

Kad izađete iz trajekta  u Google map ukucajte Mikulina luka i on će Vas dovesti do Apartmana Vjeka

 

 

Ako dolazite  automobilom  preporučujemo vam da automobil  stavite  u red za trajekt  pravac  Vela Luku  gat 27 najmanje 2-3 sata prije polaska,  pa te  ako imate vremena svakako posjetite Dioklecijanovu palaču i sami centar Splita, bogatu tržnicu i bezbroj dućana i osvježite se na rivi u jednom od mnogobrojnih kafića i restorana.

Ako pak dolazite autobusom, vlakom ili zrakoplovom  tada je zadnja postaja upravo splitska luka pa Vam je vrlo jednostavno doći do trajekta koji polazi u 10.00 i 17.30 sati  svakodnevno ili katamarana koji polazi u 15.00. Isto tako možete koristiti i hidroavion koji iz Splita stiže u vela Luku za 15. min. a  ukrcaj  je odmah tu u trajektnoj luci.

Ako ste bez automobila i  želite iznajmiti automobil  preporučujemo Vam da to učinite u Veloj Luci u jednoj od agencija i na taj način uštedite prijevozne troškove. Vaš domaćin će Vam u tome rado pomoći. Sa automobilom imate slobodu kretanja po otoku  Korčuli 

Posjetite  grad Korčulu  mjesta Blato i svetište  Marije Petković , Smokvicu,  kao  i mnogobrojne  prekrasne  i uvale i plaže. Uživajte u domaćim jelima i pićima poznatim korčulanskim vinima  domaćim ribljim i inim specijalitetima pripremljenim na djevičanskom korčulanskom maslinovom ulju.

Po dolasku u samu Vela Lucu dočekat će vas Vaš domaćin  pa će vas povesti do Zelenog Vanilla Plavog 

 

 

 

 

 

    Kuća  Vjeka Plavi  Vanilla i zeleni

   

 

 

.

 

Povratak     

 

On the top