Dragi moji gosti, pozivamo Vas da odmor provedete u kuci sa apartmanima koja je locirana u  Mikulina Luci, u jednoj od uvala Vela Luke otoka Korčule!  Osim nedirnute prirode, mirisa borova, algi, maslina, rogača, pjeva čvrčaka, šuma valova, romantičnog neba obasjano zvjezdama uvala vam nudi i apsolutni mir. Kristalno bistro more doslovno pred samim vratima garancija su relaksacije, duševnog mira i unutrašnjeg zadovoljstva. Dođite i uvjerite se !!!

 Klima je identična onoj na sunčanom Hvaru, no bez buke i tipične turističke gužve  čine Velu Luku idealnim odabirom za pravi odmor. No, ako se zaželite šetnji po staroj jezgri, romantičnih restorana, kao i posjeta gradu Korčuli, vinskim cestama vinorodne Smokvice i  Čare gdje ćete možete kušati vrhunska vina, sve vam je to na dohvat ruke vlastitim automobilom rent - a - carom, taksijem, a na raspolaganju su Vam uvijek i Vaši domaćini.

Pozivamo Vas da pogledate ponudu koju Vam nudimo u ukusno i funkcionalnim smještajnim kapacitetima plavog, zelenog i narančastog apartmana u dvjema obiteljskim kućama uz ugodne domaćine.

Apartman u Veloj Luci, kuća za odmor, vikendica, villa uz samo more.... ma kako god se izrazili,

idealno je mjesto da savršeno provedete  odmor!

Udobnost i ležernost vlastitog doma u netaknutoj mediteranskoj prirodi kakvu Vam može pružiti samo otok Korčula!

Dakako, ne prestaje sve na moru i suncu; tjekom srpnja i kolovoza svakodnevna su kulturna događanja kroz većeri "Luškog lita" a ako nas posjetite u rujnu biti će nam zadovoljstvo odvesti Vas u berbu grožđa  te nazdraviti sa prvom čašom mladog vina. Mjesec dana kasnije biti ćete bogatije za iskustvo branja maslina, a u međuvremenu uživajte u dugim šetnjama kroz plodna polja ili se biciklom, kroz borovu šumu odvozite do Vele Luke.Oduševit će Vas miris mediteranskog bilja, stare kamene kućice i plodne smokve. 

Živi spomenici ovog još uvijek nedirnutog otoka

Berba maslina traje danima

Takanje maslina

U devetom mjesecu svi smo u berbi; pridružite nam se!

Uzbudljive destinacija za ronioce, kao i škola ronjenja u susjednoj uvali

Brojne mogućnosti za bicikliste; kilometri uz more, zemljane ceste kroz polje, rute po Korčuli za profesionalce i amatere...  

Rekreacija uz tenis Hotel "Adria"

Povratak